Politica si procedura de retur

Politica de retur gratuit:
    Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea nici unui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
    Termenul de 14 zile incepe sa curga din momentul in care consumatorul a intrat in posesia fizica a produselor.  

    In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitatea de consumator), ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Pot fi returnate exclusiv produsele care:
    nu au fost personalizate la cererea Cumparatorului
    nu au fost executate dupa specificatiile consumatorului
    nu prezinta urme de lovire sau deteriorare
    nu fac parte din categoria produselor care prin natura lor, din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, nu pot fi returnate (de ex. produse de igiena personala, produse alimentare, etc.), cu exceptia situatiei in care sunt inca sigilate;
    sunt obligatoriu in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate), cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare)

Conditii generale pentru returul produselor:

    Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite si însotite de toate accesoriile / cadourile cu care au fost livrate
    Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
    Daca au fost cumparate mai multe produse identice si Cumparatorul doreste sa le returneze pe toate, se accepta desigilarea unui singur produs.
    Nu pot fi returnate produse asupra carora au fost efectuate interventii, prezinta urme de uzura sau folosire, urme de makeup, rupturi, zgarieturi, ciobituri sau produse carora le lipsesc accesorii
    Cumparatorul va suporta costul aferent returnarii produselor in caz de retragere. Costurile aferente returnarii reprezinta orice costuri (transport, livrare, taxe postale sau de orice alta natura) ce vor fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. 

Procedura de retur:
    In vederea returului, Cumparatorul va completa formularul online de pe site-ul Vanzatorului si va astepta confirmarea returului din partea unui reprezentant al vanzatorului.

    Dupa confirmarea Vanzatorului, Cumparatorul va trimite produsul la adresa indicata in Formularul de retur, prin intermediul unei firme de curierat, fara ramburs.

   Pe documentul de transport (AWB), Cumparatorul va urmari numarul facturii de achizitie a produsului returnat si va trimite o notificare scrisa vanzatorului cu numarul de AWB si firma de curierat. Coletele care nu au trecut pe AWB numarul facturii de achizitie, cele trimise fara notificare si cele trimise cu plata ramburs nu vor fi receptionate de catre Cumparator.

    Rambursarea sumelor se face in cel mai scurt timp de la transmiterea intentiei cumparatorului de renuntare si receptionarea fizica a produselor la sediul Vanzatorului, dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice (costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile). Vanzatorul va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului. Suma de bani aferenta produsului returnat se va restitui ulterior verificarii produsului.
    Adresa de returnare a produselor este cea din formularul online de pe site-ul Vanzatorului
    Vanzatorul va returna contravaloarea produsului returnat in contul desemnat de Cumparator in formularul online de pe site-ul Vanzatorului